Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πώς να φτίαχνετε ringtones για το iPhone σας ...

Έχετε ένα iPhone ;;;  Αγαπάτε το τηλέφωνο και όλα τα στοιχεία του, αλλά ευχόσαστε να μη χρειαζόταν να πληρώσετε για να πάρετε το ringtone. Υπάρχουν πολλά τραγούδια στη μουσική σας βιβλιοθήκη , αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε ringtone κανένα από αυτά. Ή υπάρχει; Στην πραγματικότητα, με λίγη πονηριά (τίποτα παράνομο), μπορείτε να δημιουργήσετε ringtones από κάθε ένα από τα μη-DRM τραγούδια της βιβλιοθήκης του iTunes σας εύκολα και δωρεάν. 


1. Ανοίξτε το iTunes.


2. Βρείτε το τραγούδι που θέλετε να μετατρέψετε σε ringtone.


3. Ακούστε το τραγούδι και βρείτε το μέρος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 


4. Γράψτε τις ώρες έναρξης και λήξης του clip.


5. Κάντε δεξί κλικ στο τραγούδι και επιλέξτε "Get Info".


6. Κάντε κλικ στην καρτέλα  "Options".


7. Πληκτρολογήστε την ώρα έναρξης του clip που θέλετε στο πλαίσιο κειμένου δίπλα στο "Start Time" ( π.χ. 2:01) .


8 . Πληκτρολογήστε την ώρα λήξης του clip που θέλετε στο πλαίσιο κειμένου δίπλα στο "Stop Time"Βεβαιωθείτε ότι το ringtone δεν ξεπερνά τα 40 δευτερόλεπτα.


9. Κάντε κλικ στο κουμπί "OK".


10. Κάντε δεξί κλικ στο τραγούδι ξανά και επιλέξτε "Create AAC version"Περιμένετε  το iTunes  να μετατρέψει το τραγούδι σας. Όταν τελειώσει θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο του τραγουδιού.


11. Κάντε δεξί κλικ στο ringtone και επιλέξτε "Delete".


12. Βρείτε το αρχείο. Είναι συνήθως στο φάκελο χρήστη στο "Music iTunes> iTunes Music" και κάτω από το όνομα του συγκροτήματος. Θα έχει επέκταση  .m4a .


13. Αντικαταστήστε την επέκταση m4a του ήχου κλήσης σας με το .m4r.


14 .Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο ήχου κλήσης.To  iTunes θα προσθέσει αυτόματα το ringtone στο φάκελο ringtones του iTunes.


15. Συνδέστε το iPhone σας και συχρονίστε τα ringtones σας  :D




Παρατηρήσεις:

  • Αντί να το διαγράψετε, μπορείτε επίσης να σύρετε τον ήχο κλήσης στην επιφάνεια εργασίας σας από το iTunes και να ακολουθήσετε τα υπόλοιπα βήματα εκεί.
  • Αυτό δεν λειτουργεί με τα τραγούδια που αγοράζονται από το κατάστημα iTunes ή που έχουν DRM (προστασία κατά της αντιγραφής). 
Απλό,εύκολο και γρήγορο ... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου